7 månader senare

Vi kan vara riktigt sega ibland, här i familjen pyssel. För 7 månader (!!) sedan köpte vi ramar för att sätta upp i trappen i hallen. Igår kväll kom de upp på väggen. De flesta är fortfarande utan något i, men nu sitter de ju i alla fall på väggen och vi kommer dagligen bli påminda om att framkalla bilder. Så vi får se hur många månader det tar innan alla ramar innehåller något! :)

Vindsvåningen | |
#1 - - Lissen:

Snyggt! En bra start.... det tar väl tid att välja bilder också,L

Ha det gott

#2 - - Camilla:

Snyggt med en samling ramar sådär :) Vilket blickfåg!

#3 - - Mari:

Alltid en bra början, man vill ju inte göra en massa hål innan man vet vart man verkligen vill ha på väggarna. Har inte fått upp nåt på väggarna i sovrummet av den anledningen. Får ta lite tid huvudsaken är att slutet blir bra och det ser ni ut att ha lyckats med. Supersnyggt med så många ramar ihop.

#4 - - Rebeccas.se:

Fin blogg du har!

Jättefint med ramarna! Vi hade två stora ramar i hallen som hängde tomma rätt länge, vi hade resonerat som ni. :) Problemet var i och för sig formatet på ramarna som inte var så genomtänkt.

#5 - - Kristina-Novemberbröllop:

Snyggt med en tavelvägg:) Kram

#6 - - Katja:

Snygga! =)

#7 - - Axelina:

Det var ganska coolt med ramar utan foton...

#8 - - Evelyn, i hemmet:

Det är såå snyggt!

#9 - - Mallaco:

Hahah, jag har det likadant. Inte en bild i våra ramar. NU måste jag bara fixa=)

#10 - - Katarina Häggström:

Hej, vilken fin blogg du har, mkt inspiration att hämta! Känner igen mig med ramarna....har gjort en skrytvägg över familjen, ramarna har kommit upp...men inte alla kort. men det är ju ganska snyggt med bara ramarna oxå!!!.

mvh

katarina

#11 - - Rima:

Hej jag gillade verkligen ramväggen.. Vart får man ta på såna ramar:)))

Upp