Planering + Gammal Lägenhet x 2 = Ny Lägenhet


Flytt

Att planera hur man skall ha det i sitt nya hem är ju hur kul som helst. Och att sen ställa iordning efter det man har planerat är ju till och med ännu roligare! Jag och älsklingen satt många kvällar och funderade på hur vi ville ha det, och vilka lösningar som skulle bli bäst. Lägenheten har ju inte direkt en vanlig planlösning, så en hel del finurliga lösningar har vi klurat fram tillsammans.

Vi har väldigt lika smak och tycker om samma saker, jag och sambon. Vilket i och för sig har resulterat i att skåparna väller över av koppar och att vitrinskåpet enbart rymmer våra otaliga uppsättningar vinglas! Men det har underlättat i planeringsprocessen. Vi har sluppit att kompromissa och istället lagt energin på skapa ett mysigt hem tillsammans.

Mycket återanvändning av tidigare möbler har det blivit, samt några nyinskaffade saker. Hyllan Molger från IKEA  (bilden ovan) sitter fortfarande i ett badrum, men har fått lite nygamla detaljer ovanpå sig. Tyvärr verkar det ju oundvikligt med de där mystiska försvinnandena som inträffar under en flytt. Denna gång har den vita ljuslyktan från Lagerhaus på den övre bilden helt försvunnit, den är borta! När jag hittar den skall den återfå sin plats på hyllan, jag tror den skulle passa bättre än glaslyktan (även den från Lagerhaus/Pluto Produkter) som står där nu...Kommentarer
Postat av: Taraldleila

Good site, good idea, but, in my humble opinion, you need change design...

2008-08-22 @ 10:26:37
URL: http://taraldleila.blogspot.com
Postat av: Pysselprinsessan

Taraldleila: What about my design do you think I should change? Please be more specific! :)♥ Pysselprinsessan ♥

2008-08-24 @ 11:47:08
URL: http://pysslamera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback