Utmärkelse



Jag har fått denna utmärkelse av Johanna med bloggen Inredning och Pyssel. Tack Johanna! Det är ju extra superroligt att få denna utmärkelse av en sån kreativ tjej som du! :)

Jag skickar vidare denna utmärkelse till två bloggarinnor som inspirerat mig mycket med sina vackra bilder och inspirerande projekt både från hem och trädgård. Nämligen Johanna med bloggen Södralycke och Jennie med bloggen Villa Elva-Kulla. Ni får min hus- och trädgårdslängtan att växa än mer! ;)
Lite Olika | |
#1 - - Camilla:

Grattis till utmärkelsen, den förtjänar du verkligen! Fint du hade det i fönstret med gardinerna, men jag har tyvärr inga tips på det du frågade efter för tillfället men jag ska hålla span så kan jag meddela dig om det dyker upp några skönheter! :) Ha det bra

#2 - - Evelyn, i hemmet:

Gratulerar :)

Kram, kram!

#3 - - Jennie:

Å vad gullig du är...

Vad glad jag blir. Tusen tack.

Och grattis till dig också, den är du värd.

Ha de gott!

#4 - - J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Du är värd utmärkelsen! Hoppas du hade en trevlig midsommar! Stor kram!

#5 - - Ellas Inspiration:

Grattis!!!



Ha en mysig kväll!



Kram Karin

#6 - - Annika:

Så fint du har pysslat det senaste! Gillar verkligen tyghjärtanen och din säng var ju otroligt snygg! Gillar lamporna bakom huvudgaveln.



Grattis till utmärkelsen! Väl förtjänt!

Lycka till med övningskörningen - allt nötande är värt det när man står med körkortet i handen och kan åka vart man vill - när man vill :)

Kram Annika

#7 - - R e b e c c a W i l l a r p:

Trevlig blogg :)

#8 - - Johanna:

Tusen tack! Vilka snälla ord, jag blev jätteglad :)

Grattis till din utmärkelse, den är du väl värd!

Kram!

#9 - - Jenny:

Grattis till utmärkelsen och glad sommar på dig! Åh vad jag älskade dina söta tyghjärtan som du hängt i trollhassel. Så sött! Kram Jenny

#10 - - Anne:

ÅH, grattis! :)

Upp