Några av semesterfynden

Förra veckan hade vi ett rejält åskväder i fjorden och var utan internet i nästan en vecka. Oj oj oj, katastrof för oss som nästan bara tittar på webb-tv från Sverige! :) Appropå svenska tv-program, såg ni Trädgårdsfredag som gick i våras? Om inte så måste ni kolla in det! Vi såg det alldeles nyligen på SVT Play å jag tycker det var ett helt underbart program! :) Som har säsongstart den 21 augusti igen! Längtar!

Ja, inte har vi något vidare väder här i dalen. Det är nästan så att kaminen i förra inlägget behöver användas... Nja, kanske inte riktigt så illa, men solen lyser med sin frånvaro för att använda ett gammalt uttryck!

När solen låg i moln under semestern passade vi på att besöka flertalet loppisar och en auktion! (Oj, vad många loppisar det finns i inlandet! Ett skäl att bosätta sig där kanske?!) Vi fyndade inte sååå mycket vilket kanske är tur nu när vi bor här. Men det blev en gammal korg till tidningar, en kakburk och flertalet vaser, varav två skymtar på bilden. Vi hittade även lampan och skrivmaskinen! Lampan gillade jag mycket och den är dessutom höj och sänkbar! Å skrivmaskinen matchar ju bra till! :) 

Uppdatering 090810: Såg att SvtPlay tyvärr tagit bort vårens avsnitt, men kolla in programmet i höst istället!! :)
Bilderna är tagna hos svärföräldrarna då fynden inte fick följa med till Norge.
Vi har inte ens ett skrivbord här! :DKommentarer
Postat av: Axelina

Lampan var ju jättefin!:) att bli utan internet är ju inte kul, men annars älskar jag åska.. det ska blixtra och dåna så rutorna skakar;)

2009-07-23 @ 21:42:57
URL: http://axelinas.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Vilka fina fynd! Kul med loppis och auktioner! Kram

2009-07-24 @ 09:43:11
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Vardagstugg

vilka fynd! lampan var ju jättefin!

Trevlig helg!

Annelie

2009-07-24 @ 14:58:03
URL: http://vardagstugg.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Men så smärtsamt! Ja, både med utslagen internetuppkoppling och att vara tvungen att lämna loppisfynden borta (eller är det hemma??) Skrivmaskinen var ju otroligt charmant! Och lampfoten detsamma. Jag ska på loppis norröver imorgon. Har aldrig varit på just denna och det kan sluta hur som helst... tror att det är lite dyrare priser där, men å andra sidan bättre grejer. Ja, man vet ju aldrig säkert med loppisar, och det är ju en del av tjusningen!Idag fyndades ett virkat överkast för övrigt, som jag tror ska få hamna i soffan efter en rejäl omgång i tvättmaskinen...undras om man vågar på att bleka? Man måste ju hitta på saker att gra medan färgen torkar...

2009-07-24 @ 16:01:57
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Anna

Vilka underbara fynd ni gjort! Skrivmaskinen gillar jag särskilt :-) Hoppas ni har det bra där i grannlandet! Kram Anna

2009-07-25 @ 22:38:00
URL: http://tomteboanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback