Olivträd, ek och orkidéer

Jag fortsätter med bilder från arkivet ett tag till. Jag har pysslat en del, men jag väntar på lite soligare väder för en fotosession! :) Ja, det har faktiskt varit många soliga fina dagar här i dalen på slutet, men det hjälper ju inte när man är på jobbet under den ljusa tiden på dagen! Ni får se på sovrummet/kontoret från förra lägenheten så länge. Det var ju ett stort rum som vi delat i två med hjälp av tyg. Sänggaveln har vi byggt själv, undrar ni var övriga saker är köpta klicka här.



Som ni ser så duggar inläggen tätt! ;P Men blogga ska man ju göra när man vill och inte för att man måste! Bloggstress kommer att bli ett nytt modeord tror jag, och den fällan tänker jag undvika!


Nästa ut är hallen

Nästa rum till rakning är den tidigare hallen. Vi hade ju en trapp inne i förra lägenheten med en avsats efter halva för klädavhängning (och ett skoberg). Perfekt att slippa dra in allt grus i lägenheten, men ack så jobbigt att dammsuga när det var dags! :) Här kommer lite gamla arkivbilder från övre och nedre delen av hallen!



Appropå arkivbilder, jäsiken vilken hög med bilder jag tagit de senaste 2 åren! Nu när jag börjat rota ser jag ju hur mycket det är. Inte konstigt att datorn börjar kännas lite trött med den stora bildmappen! ;) En extern hårdisk måste införskaffas snarast!