Inte stopp, inte paus...


Men detta är en blogg i slowmotion för tillfället. Handbromsen är inte åtdragen, men det är bara lite feg-gas som driver den framåt. :) Vårteckenutmaningen ligger tyvärr på is. Kanske ända tills isen här i Norrland har gett med sig, vi får se. Jag ska nämligen ut på resande fot en del framöver. Tjänsteresa. Men det låter mycket flottare än vad det är. Inga traktamenten och inga tjusiga hotell, men en massa spännande jobb. :)


Låt mig presentera...

...en riktig smarting till sollapande katt! Jag menar, om kattsängen står i skuggan när vårsolen kikar in då tar Glenn saken i egna tassar och flyttar ut den i solen och värmen! :) Jag är inte säker på att det var en helt medveten handling, men det såg ganska roligt ut. Han är dessutom en hejjare på att öppna dörrar. (Den här bilden är såklart tagen igår, för idag täcks marken med över en decimeter ny snö och någon sol syns inte till..)


För övrigt så är jag inte sysslolös för att jag är arbetssökande. För tillfället har jag flera jobb, med lite olika grad av anknytning till min utbildning, och så studerar jag på deltid. Därav min frånvaro på bloggen. Det kanske blir lite fram och tillbaka nu ett tag när arbetsbördan går i vågor. Men jag hoppas att jag snart ska ha ett måndag-fredagjobb igen! :)

Trevlig helg på er! Å gör som Glenn, njut av stunden!