I ♥ rosa



Här är det så grått ute att man kan tro att världen är svartvit idag. Det är alltså helt omöjligt att fota överhuvudtaget. Jag får helt enkelt bjuda på något med färg som jag fotade häromveckan. Nämligen min nya Sony Ericsson W595 Peachy Pink! Jag fick välja en mobil som födelsedagspresent från Älsklingen. En väldigt bra present då det verkligen var på tiden att byta ut min gamla tråkiga telefon! Å nu kunde jag istället välja en rosa! Wohoo! ;D I mina ögon är den helt perfekt både vad det gäller utseendet och prestandan! Jag ♥ den!
Lite Olika | |
#1 - - Lilla jag:

Jag har också en rosa telefon. Det är ju såå mycket finare än tråkig svart eller silver :)

#2 - - Helen:

Ser ut som min telefon fast jag har en blå. Jag är också nöjd med min håller dock på att lära mig alla funktioner på den.

#3 - - Bokmalen:

Vilken fin present!! När vi bytte telefon i våras så blev det färgen "mocca" för mig. Är jättenöjd med min men det är en annan model, en w890i. Den är superbra. Hoppas du kommer att trivas med din nya snygga!!

Kramen, Maria

#4 - - PORNIE:

här snöar det som fan

#5 - - Anna/Levindas Värld:

Åååh vilken snygg, nu blev jag avis, iaf på färgen :)



Fick oxå en ny mobil i födelsedagspresent av min Älskling, men den var svart. Jag älskar också rosa!



GRATTIS i efterskott!

#6 - - Annika:

Åh, vilken fin! Här i Umeå har det blåst kallt idag. Burr!

#7 - - Iris:

Oj vilken fin mobil!



kram /Iris

#8 - - Livet i byn:

Oh den ÄR underbar!!!



~Livet i byn

#9 - - Anette:

Färgen var superfin på telefonen. Själv var jag feg då jag köpte en ny mobil och tog svart. Vill också bara säga att smyckena du visar är superfina. Jag gör själv smycken, mest namnsmycken, och nu fick jag en hel del ny inspiration.

Kramar Anette

#10 - - Fröken Fräken:

Min egen mobil är silverfärgad, och min jobbmobil är svart. Tror att den svarta har en massa fiffiga funktioner som jag än inte brytt mig om att ta reda på. Herregud, jag har ju bara haft den sedan maj... ;-)

Det kanske skulle gå lättare om min också var rosa?..



Det gick inte så bra att hålla pysslandet uppe. Nu verkar det inte bättre än att jag har blivit sjuk igen..!! Det kliar som sjutton i halsen, jag är hesare än Rickard Wolf och hostar. Men vad är det här...? Jag tror att det är snöns fel, jag kan inte minnas när det har varit så mycket snö som det är nu. Kommer det ens att vara snöfritt tills när jag fyller år? Och det är alltså i juli... Men kanske ska jag få ihop panellängd nummer två i vitt linne, fick en ide om att göra knytband på dem till upphängning och det funkar fint, men det tar ju lite längre tid...



Aha, spännande med takvåning! Själv har jag precis fått nya grannar så jag går här och undrar om det är lugna typer eller några partajsnubbar...

#11 - - Mari:

Jag har oxå en rosa mobil fast den har snart två år på nacken... gillar rosa mobiler. Har en ny svart Ericson oxå men den ligger i skåpet, gillar den inte.



Synd jag inte köpte en sån snygging som du fick!



Ha det så gott!

#12 - - Katja:

aaaaaaaawww :) vilken fin!

Upp