Balkongen som den ser ut nu
Vi har börjat fixa på den tidigare inte så fräscha balkongen, men vi blir inte riktigt nöjda. Huset är rött och vitt (och behöver målas om, men vi bor i hyresrätt och det känns lite i överkant att dra på sig målarstället *ler*) och balkongen är riktigt liten. Så liten att vårat nyinköpta minicafébordsset inte rymdes, utan bordet får tyvärr bo i källaren istället för på balkongen... Tyvärr får nu violerna stå på golvet eftersom det inte finns något bord att ställa dem på.

Vi har i nuläget lagt ut en grön matta och fäst bambugardiner längst med balkongsidorna. Men det känns inte så bra som vi trodde. När man går ut får man inte känslan av lugn utan känslan av en plastig minigolfbana! :) Vi funderar på att måla bambugardinerna vita... Det kanske kan hjälpa!? Hmmm. Fortsättning följer!Kommentarer
Postat av: Åsas formaliteter

Liten balkong är trist. I nya lägenheten är balkongen mindre än där vi bor nu. Hoppas att vi får plats med vår cafégrupp där.

Måla bambugardinerna vita låter som en bra idé tycker jag. Bra att inte blanda in för många färger!

Kram Åsa

2008-05-10 @ 19:30:21
URL: http://www.heurling.com/blog
Postat av: Sandra

Jag kan förstå att det är jobbigt att balkongen är liten. Är iallafall lite avunsjuk att ni har en :) Här får vi slåss om den lilla gräsplätten som finns för alla i kvarteret. Kram Sandra

2008-05-11 @ 00:35:37
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Fröken Fräken

Jag har faktiskt en hyfsat stor balkong men har lite av samma problem, det är svårt att få till den bra. Betonggolv som jag skulle vilja ha något annat på, men sådan där grön matta känns inte rätt (skulle skära sig hemskt mot den gröna färgen på huset). Finns ju i bla grått också, men jag vet inte.. träplattor, mnjae... Nu riktar jag in mig på att försöka hitta ett balkongbord. Största problemet är att balkongen vetter åt fel håll, solmässigt sett alltså.Jaså, det svoschas och svischas iväg till tygaffär för sänggavel - det här låter som ett spännande projekt?? Såklart att man inte kan köpa något FÄRDIGT, vare sig det rör om en hylla eller sänggavel, då går man ju miste om det roligaste, pysslandet! Någon gång har jag sträckt mig till att köpa färdigsydda gardiner, men det har värkt inom mig!!Hallbordet blev billigt för att de glömt att prismärka det på Röda korset, och då lät kvinnan i kassan mig få det extra billigt för att "hämnas" mot prismärkarna.. märkligt, men bra för mig..Tack för rådet om doftrankan, vi får se hur det här går... Nu står den i full blom, i ett ganska soligt fönster.

2008-05-11 @ 10:12:02
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Monkan

Gjort några hole in one ännu? :-) Men är det bambun som ger minigolfkänsla??? Är det inte mattan då? Kanske måla den brun, bränt gräs! Nä, men trätrall kanske?Balkonbord, kan ni inte ha sånt där som man hänger på räcket och fäller ihop? Inte för violen då, men för fikat :-) Lyllos er som har balkong!

2008-05-11 @ 10:28:54
URL: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Postat av: Emma

Ja det är ett dilemma det där med små balkonger=/Tycker det låter som en bra idé att måla bambugardinerna vita...hoppas ni får till "det"=)Ha det bra,kram emmsan

2008-05-11 @ 19:22:57
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Iris

hmm.. ja det kanske inte är så kul med en minigolfbana på balkonen.. men om man bytar ut mattan så borde det nog försvinna. Om du ändå vill ha grönt (vilket jag förstår, mysigt med gräskänsla) så finns det väl nån matta som ser mer ut som gräs. jag har för mig att jag till och med sett en plastgräsmatta med blommor.. Minns inte riktigt var dock, men jag kan kolla upp det :)Ha det bra!

2008-05-11 @ 22:17:33
URL: http://inredningskaos.blogspot.com/
Postat av: Livet i byn

Det där såg himla mysigt ut. Jag hoppas värmen kommer även här i norr som det är nu finns det två väder här i ödemarken och det är regn eller blåst!!~Livet i byn

2008-05-12 @ 08:06:24
URL: http://livetibyn.blogg.se /
Postat av: Johanna

Det som man ser på bilderna ser mysigt ut i alla fall! Ha en bra dag! Kram

2008-05-12 @ 08:48:14
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Vit Choklad

Trist med liten balkong, men bättre än ingen iaf! Måste vara mysigt atta ett glas vin där på sommaren! Ha en fin dag, kram!

2008-05-12 @ 09:53:35
URL: http://vitchoklad.blogspot.com
Postat av: jessica

Ja man får göra det bästa av det :)) ser jättefint ut!!Ha en bra vecka!

2008-05-12 @ 10:54:06
Postat av: jessica

Ja man får göra det bästa av det :)) ser jättefint ut!!Ha en bra vecka!

2008-05-12 @ 10:55:41
URL: http://detsvartataket.blogspot.com
Postat av: Johanna

Ser mysigt ut ändå tycker jag!

Ha en bra vecka, Kram!

2008-05-12 @ 11:18:49
URL: http://sodralycke.blogspot.com
Postat av: Sandra

Vad roligt att du röstade! Glöm inte bort att tävla imorgon. Kram Sandra

2008-05-12 @ 21:14:37
URL: http://tjohalia.se
Postat av: M

Finns andra färger på mattor som är anpassade till ex. balkong. Färger som ljusgrå, blå och mörkgrå/svårt. Jag köpte vår i en vanlig matt o golv affär.

2009-08-31 @ 13:09:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback