Här händer det grejor!Oj oj oj! Helt galet! För ett par veckor sedan så trodde jag att jag skulle få gå arbetslös och skrota efter examen. Men nu har förutsättningarna ändrats radikalt! Riktigt radikalt! :) Både jag och Älsklingen har nämligen båda fått jobb (ett 7-månadersvikariat) på samma ställe...

...i Norge! Närmare sagt 100 mil från vår nuvarande bostad. Och vi börjar på måndag så vi flyttar i helgen! Som jag sa: helt galet! Men samtidigt riktigt spännande och roligt!

Vi ska hyra ut lägenheten här i Umeå och ett möblerat boende i Norge är redan ordnat. Kanske inte lika trevligt som här hemma, men internet och även svenska kanaler ingår iaf. Så jag kommer att kunna fortsätta blogga! :)

Men till det största problemet: Hur packar man för 7 månader? Hur ska alla saker rymmas i vår bil!? :D Jag vet inte än, men ni kommer att få följa fortsättningen på denna blogg, som allt mer börjar likna en reseblogg! :)

Japp, det var mitt tillkännagivande! Och en liten förklaring till att bloggen inte varit så aktiv. Jag vill tacka för alla glada tillrop om vår examen och be om ursäkt om jag missat att svara på en massa frågor den senaste tiden! Jag är lite disträ och ofokuserad i dessa tider! :)

Nästa gång jag skriver är troligen från Norge! Kram så länge!


Dubbel anledning att fira!!Igår tog jag och Älsklingen examen! Och idag är det min födelsedag! Å förkylningen börjar äntligen släppa taget! Så nu ska här ätas tårta! :) Kram till er alla!


Lampans nya vänner

Här utlovade jag mera pyssel och mer bloggande! Men så tog förkylningen mig! Förra veckan upptogs av C-uppsatsseminarier och helgen har mest handlat om att ligga på soffan! Jaja, jag hoppas i alla fall på att bli bättre till examen på fredag!

Ni får titta på lampans nya vänner så länge. Vasen är en julklapp från min syster, den lilla skålen (eller vad det nu är) hade vi sedan tidigare och blomman är en jasmin.
Nytt i stuganNu när hyacinterna har vissnat behövs lite ny fägring här i stugan! En hjärtan på tråd på hjärtbåge har fått flytta in i köket. Ackompanjerad av oputsade ljusstakar och tre små vitmålade hjärtan av den självtorkade leran jag bloggat om tidigare. Ja jag vet, jag har dille på hjärtan! Det har kommit med åldern! Å jag verkar ju inte bli yngre! ;)

Sen vill jag passa på att tacka Candygal för utmärkelsen! Det värmer! Tack!


Idag är dagen...

...då julpyntet förpassas till källaren igen! Jag har hållt fast vid julpyntet längre än vanligt iår. Jag brukar ju i vanliga fall vara less till ungefär annandag jul. Men jag pyntade ju inte alls 2007 och denna jul fick jag ju en ovanligt liten dos av julpynt på grund av allt resande. Så jag antar att orsaken går att finna där.

Nu är julen i alla fall utstädad och nya projekt börjar poppa upp i huvudet. Jag hänger på Blocket och kollar om några intressanta fynd kan inspirera till stordåd i det snart inom en ganska nära framtid färdigstädade hemmet!

Här får ni en sista glimt av hur julen såg ut hemma hos oss!2009Så har det nya året börjat! Å vad ska hända under detta nya år!? Ingen aning!! :) Jobb eller arbetslöshet, det får tiden utvisa! Vad jag vet är att jag är otroligt sugen både på att blogga och att pyssla, så det kommer mer av den varan!