Här händer det grejor!



Oj oj oj! Helt galet! För ett par veckor sedan så trodde jag att jag skulle få gå arbetslös och skrota efter examen. Men nu har förutsättningarna ändrats radikalt! Riktigt radikalt! :) Både jag och Älsklingen har nämligen båda fått jobb (ett 7-månadersvikariat) på samma ställe...

...i Norge! Närmare sagt 100 mil från vår nuvarande bostad. Och vi börjar på måndag så vi flyttar i helgen! Som jag sa: helt galet! Men samtidigt riktigt spännande och roligt!

Vi ska hyra ut lägenheten här i Umeå och ett möblerat boende i Norge är redan ordnat. Kanske inte lika trevligt som här hemma, men internet och även svenska kanaler ingår iaf. Så jag kommer att kunna fortsätta blogga! :)

Men till det största problemet: Hur packar man för 7 månader? Hur ska alla saker rymmas i vår bil!? :D Jag vet inte än, men ni kommer att få följa fortsättningen på denna blogg, som allt mer börjar likna en reseblogg! :)

Japp, det var mitt tillkännagivande! Och en liten förklaring till att bloggen inte varit så aktiv. Jag vill tacka för alla glada tillrop om vår examen och be om ursäkt om jag missat att svara på en massa frågor den senaste tiden! Jag är lite disträ och ofokuserad i dessa tider! :)

Nästa gång jag skriver är troligen från Norge! Kram så länge!
Personligt | | 32 kommentarer |
Upp