Pysselskåp

Har idag köpt ett gammalt skåp på blocket för alla mina pysselgrejor! Äntligen ska jag organisera dem hade jag tänkt. Jag tror i och för sig inte att allt ryms, men det mesta hoppas jag. Först måste jag pyssla till det lite granna bara. Det är i ganska enkel stil, för tillfället avlutat med fula handtag. Men skall målas vitt vitt vitt och sättas på nya beslag hade jag tänkt. Då kommer det att bli superfint! Jag längtar...


Jag har tjuvjulpyntat...

Älgkruka

...men bara lite. För att det ska dofta riktigt mycket och gott i min lilla etta tills jag flyttar tänkte jag att några hyacinter skulle vara trevligt! Älgkrukan är också nyinköpt, jag kunde bara inte motstå den! Men sen blir det inte så mycket mer julpynt tror jag. Blir bara jobbigt att packa upp och packa ner det inför flytten... Fast jag tror att det blir svårt att låta bli. Just nu sitter jag och tänker: "bara en stjärna..." och "bara några julkulor..." och "adventsljustaken måste ju fram...!" Ja, vi får väl se! :-)


Presentkortspaket

Paket
En inflyttningspresent till en kompis. Ett presentkort i ett lite roligare format än ett vitt kuvert tycker jag! Materialet kommer från Panduro och Lagerhaus, två ställen med bra paketmaterial.


Hoyan blommar äntligen!

image3
Ute är det kallt och mörkt här i norra delen av landet. Men min hoya (även kallad porslinsblomma) har bestämt sig för att äntligen blomma och sprida lite väldoft. Mycket behövligt för en stressad student som ska lyckas klara skolan, flytta och dessutom köpa lite julklappar denna månad!!! Tack hoya!


En pysselprinsessas bekännelser

Här kommer min pysseldagbok som ni därute gärna får ta del av och kommentera.

Vad är då pyssel? Enligt mig det att skapa något vackert eller kanske något gott. Jag tycker om att pyssla med pärlor, virka, inreda, baka, göra kort, slå in paket och säkert en massa saker jag inte kommer på just nu.

Vem är då jag? För tillfället en 26-årig västerbottnisk student med två katter som snart skall bli sambo. I framtiden är jag en äldre (ja, man blir ju tydligen inte yngre), gift, akademiker med vacker villa och jobb hoppas jag! ;-)