Andra varvetDet är en passande titel idag. Många saker som speglar sig i dagens vårsol (en liten strimma ser ni väl?!) har fått en andra chans här hemma hos oss. Kanske krävs en förklaring... Andra Varvet är det fyndiga namnet på en sommarloppis i ett gammalt båtvarv här i Västerbotten, där man kan lämna in sina gamla saker för försäljning. Och man kan såklart fynda bland det inlämnade. Jag brukar själv göra det sistnämda, men borde nog även starta med det förstnämnda nu när vi bara har 60 kvm att sprida ut oss på!

Vad på bilderna är då inne på sitt (minst) andra varv? Korgen och med filtar och nysilverfatet under lerkrukan är faktiskt inköpta på Andra Varvet. Den spretiga blomman, en Nattens Drottning, är också inne på andra varvet då den är uppdriven av en stickling från min mamma. Den söta ängeln i lerkrukan har även den fått en ny möjlighet. Den satt på ett julkort som en vän pysslat ihop. Men istället för att ligga i julkortslådan plockade jag lös henne och ordnade en trevligare plats! Och sist men inte minst. Ett blocketfynd är lägenhetens senaste tillskott. Ett plåtskåp a la IKEA PS. Kärlek vid andra ögonkastet och det blev ett inköp. Här får Älsklingen ha hur mycket oreda han vill! ;P

Uppdatering 110311: Såklart borde jag skrivit var Andra Varvet ligger! Det ligger i Sikeå Hamn och på nätet hittar du det här.Kommentarer
Postat av: Anonym

Var ligger Andra Varvet lite mer exakt? Bor oxå i Västerbotten och vill åka dit och kika.

2011-02-22 @ 17:15:40
Postat av: Fröken Fräken

Vilket fint skick som skåpet var i! Det kan väl knappt ha varit använt? Helbra fynd!

Nä vaddå?! Ska man sälja sina grejer också, inte bara fynda "nya" saker på loppis?! Hm, det har jag aaaaaldrig hört talas om :-DFörresten! Jag var på Kupan idag, och jag tror minsann att tanterna där varit på kurs också. Plötsligt hade de arrangerat glassaker i färgordning, dukat upp en festdukning på ett bord och iffat till bland besticken. Vad är det frågan om? Jag vill ju gå och rota.Så kul att din keramikkurs äntligen börjar! Själv ska jag bara sitta hemma ikväll och frysa om tårna. Staaaaackars mig.

2011-02-22 @ 20:08:59
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Anna

Jodå, jag ser en strimma sol ;-) Vad snyggt skåpet är! Ett riktigt fynd! Kram Anna

2011-02-22 @ 21:00:02
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: pysselpralinen

Snyggt plåtskåp! Kanske är det ett sånt jag ska ge min sambo så kan han få ha sin oreda där inne. För nånstans måste den ta vägen, jag blir tokig! :-)

Gillar verkligen din vinkling på det här inlägget förresten, det inspirerar och sätter igång hjärnan igen (som trodde att den kunde stanna i viloläge för resten av kvällen).

2011-02-23 @ 21:40:08
URL: http://pysselpralinen.blogspot.com
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Det var ett härligt namn på loppis. Jag blev också nyfiken på var det ligger :)

2011-02-25 @ 02:11:26
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: Frida

Vilka mysiga bilder. Jag blir plantsugen!

2011-02-27 @ 11:51:02
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Monkan

Det var ett fyndigt namn på loppisen, och passande namn på återbruk av egna och andras saker. Vad mysigt med en korg.

2011-02-27 @ 22:29:37
URL: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Postat av: Frida

Tack för tipset om Andra varvet! Dit ska jag åka nästa sväng jag åker norr om Umeå!

2011-03-17 @ 22:35:51
URL: http://vardagsglimtar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback