Månad för månad

Januari: Jag startade året med en stor pyssel- och blogglusta, som inte riktigt blev av tror jag. Jag och Älsklingen tog båda examen i mitten av januari, och i brist på jobb i Umeå sökte vi jobb i Norge.

Februari: Vi blev erbjudna varsit 7-månaders vikariat i en dal utanför Ålesund i Norge. Vi hyrde ut vår kära lägenhet i Umeå i andra hand, fyllde vår kombi med allt vi kunde och flyttade in i en möblerad lägenhet som vi fått via det nya jobbet. Jag virkade klart en sjal som blivit flitigt använd under året.

Mars: Första snödropparna såg vi i början av mars. I övrigt så var det grått, grått, grått ute och inne i den mörka lägenheten vi bodde i. Vi började längta till en annan lägenhet, vi visste om en annan fin lägenhet som höll på att renoveras när vi flyttade till dalen.

April: April var vacker, med videkissar, vitsippor, tulpaner och äppelblom. Jag hittade lite mer pyssellusta. Påskpyssel, ståltrådspyssel och återvinning av påskriset var på tapeten. Vi började uppskatta att gå i fjällen.

Maj: Vi flyttade till en ny läghenhet i dalen. En ljusare, finare möblerad och mer inspirerande boplats som vi försökte göra till vår egen efter bästa förmåga. Men vi längtade ändå hem. Massor!

Juni: Vi hittade en del härliga loppisar att besöka i Ålesund. Sen var det semester. Hemma. I Umeå! Där vi fyndande en hel del på loppis också!

Juli: Jag pysslade ihop en bricka med hjälp av sprayfärg och stämplar.

Augusti: Vi skulle egentligen flyttat hem, men eftersom vi fått förlängt våra vikariat slutade månaden med en blixtvisit hem för att städa ur lägenheten och magasinera alla saker istället.

September/oktober: Jag rensade hela mitt megastora fotoarkiv på datorn och på bloggen bjöd jag på återblickar från gamla lägenheten.

November: Vi var på semester i Köpenhamn. Och jag plockade fram virknålen igen. Virksuget brukar ju komma till hösten!

December: Första snön kom första december. (Men låg inte kvar hela månaden tyvärr.) En jobbresa till Göteborg gav en del julstämning. Men jag julpyntade inte så mycket pga att allt pynt var kvar i Umeå. Sen blev det långledigt över jul, för första gången på 8 år!
Kommentarer
Postat av: Susanne

Åh! Bilden det står maj på är helt underbar. Där vill jag sitta och fika! :-)

2010-01-06 @ 15:30:23
URL: http://plateofcupcakes.wordpress.com/
Postat av: Anette

Kikade in här via "Jennyhus", mycket fint att kika på! /A

2010-01-06 @ 15:49:27
URL: http://familjevillan.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej! Tack för kommentaren hos mig! :) Vilken fin blogg du har med en massa fina bilder! Ska läsa vidare här nu.

2010-01-06 @ 16:01:28
URL: http://lillofant.se
Postat av: pysselpralinen

Ska bli spännande att följa Prinsessans pysselår 2010 också! Ser fram emot att bli inspirerad som jag brukar bli! :-)

Visst nämnde du att du skulle sy en liten jul-gris av ett mönster du hade? Det mönstret är jag jätteintresserad av att få ta del av. Kan det kopieras, säljas? Mitt gris-sy-projekt blev ju faktiskt aldrig publicerat. Mest eftersom jag inte blev så himla nöjd. Jag tyckte att min gris blev så väldigt knögglig och ojämn. Och det var liksom för mycket jobb för att jag skulle vilja göra om den. Men ett nytt, bättre mönster vore jättekul att testa! :-)

2010-01-06 @ 16:39:36
URL: http://pysselpralinen.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Oj vad ni har hunnit med mycket under ett år! Själv har man mest suttit hemma på kammaren i jämförelse...

Trist att du också drabbats av förkylning, jag har ju varit sjuk nästan hela ledigheten och vad är det då för mening med att vara ledig, det undrar jag allt?!? Man har ju tex inte varit på en loppis på över två veckor, har du hört så skrämmande? men idag ska jag trotsa den bistra kylan (-29 blir ingen glad av) och ta mig en tur på Kupan!!

2010-01-07 @ 14:43:21
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Guro

Så morsomt med ei oversikt over eit INNHALDSRIKT år! Håpar alt det beste for deg i 2010! :)Gler meg til å bli meir inspirert her hos deg!

2010-01-07 @ 15:16:00
URL: http://eingulknapp.blogspot.com
Postat av: Nina

Det har varit ett händelserikt år för er del. Och dina foton är som vanligt helt underbara! :)Gott nytt år!

2010-01-07 @ 17:43:04
URL: http://liljascorner.blogspot.com
Postat av: Sofie

Låter som ni haft ett väldigt varierat men trevligt år :) Vackra bilder du bjuder på!

2010-01-07 @ 18:55:10
URL: http://syssla.blogspot.com
Postat av: Designtjejen/Emmelie

Jätte fint!!

2010-11-24 @ 22:17:16
URL: http://designtjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback